YLILUONNOLLINEN ILMIÖ pokkari

Tuotekoodi: 13725
YLILUONNOLLINENILMIopokkari_13725_1.jpg
10,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Nyt saatavissa pehmeäkantisena pokkarina. Opi hallitsemaan uniasi ja irtautumaan ruumiistasi! Opi ennustamaan tulevaa ja näkemään muiden ihmisten menneisyyteen! Vapauta alitajuntasi voimat! Professori Richard Wiseman on varma yhdestä asiast...

Nyt saatavissa pehmeäkantisena pokkarina.

Opi hallitsemaan uniasi ja irtautumaan ruumiistasi! Opi ennustamaan tulevaa ja näkemään muiden ihmisten menneisyyteen! Vapauta alitajuntasi voimat!

Professori Richard Wiseman on varma yhdestä asiasta: yliluonnollisia ilmiötä ei ole olemassa. Sen sijaan voimme löyyää jotain vielä ihmeellisempää päämme sisältä. Esimerkiksi telepatian, ruumista irtautumisen, kuolleiden kanssa puhumisen ja ennustamisen tutkimukset ovat avanneet hämmästyttäviä näkymiä omaan itseemme.

Yliluonnollinen ilmiö nappaa kiinni haamun lakananliepeestä ja kertoo, mikä saa meidät kokemaan mahdottomia ja näkemään näkymätöntä. Erittäin viihdyttävä teos kuljettaa lukijansa uskomattomin tositarinoin suoraan hämärän rajamaille ja sieltä takaisin.

Wisemanin teos heittää myös haasteen silmänkääntötempuista kiinnostuneille: Haluaisitko ällistyttää ystäväsi lukemalla heidän ajatuksiaan ja taivuttamalla lusikkaa tahdon voimalla?

Kirjassa on myös tehtäviä sekä QR-koodeja, joiden kautta pääsee älypuhelimella lisämateriaaleihin verkossa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €