WOW 2.0 FACE DOWNS

Tuotekoodi: 11386
WOW2.0FACEDOWNS_11386_1.jpg
48,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Perumme kaikki aikaisemmat puheemme tästä aiheesta. Tämä on on ehdottomasti näyttävin, upein, hämmästyttävin ja ällistyttävin lopetus ambitious card -rutiineihin. Wow 2.0 on lopullinen niitti tähän efektiin.Ja vaikka joku joskus keksisi vielä paremma...

Perumme kaikki aikaisemmat puheemme tästä aiheesta. Tämä on on ehdottomasti näyttävin, upein, hämmästyttävin ja ällistyttävin lopetus ambitious card -rutiineihin. Wow 2.0 on lopullinen niitti tähän efektiin.Ja vaikka joku joskus keksisi vielä paremman, niin siitä huolimatta Wow 2.0 on aivan huippuefekti.

Homma menee näin: Kortti valitaan, merkitään ja sekoitetaan pakkaan. Pakan päälle laitetaan kehys ja koko hoito kiedotaan kumilenkillä, jotta mitään mahdollisuutta vilunkiin ei jää. Huomaa vielä, että merkitty kortti oli toisin päin kuin kaikki muut pakan kortit. Sitten alkaa tapahtumaan. Kortti nousee hitaasti pakan sisältä sen päälle.

Paketissa on DVD, jolla täydelliset ohjeet. Huom. gimmick on alkuperäinen ja toimii pehmeästi kuin unelma. Ei mikään naarmuinen ja takerteleva kiinalainen kopio. Opit käyttämään sitä alta parin minuutin. Käytä tavallista pakkaa, ei tarvitse opetella vaikeita muuveja tai sleittejä. Voit nauttia esittämisestä.

Bonuksena nopein mahdollinen väriä vaihtava pakka -temppu.

Katso myös tuote 52513.

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €