VANISHING TECHNIQUES DVD

Tuotekoodi: 10176
VANISHINGTECHNIQUESDVD_10176_1.jpg
18,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Oletko joutunut tilanteeseen, jossa sinua pyydetään tekemään taikatemppu, etkä ole valmistautunut siihen millään lailla? Tämä DVD opettaa metodin, jolla pystyt tekemään esineen kadottamisen ja esiintaikomisen ilman mitään välineitä, tuosta vaan aivan...
Oletko joutunut tilanteeseen, jossa sinua pyydetään tekemään taikatemppu, etkä ole valmistautunut siihen millään lailla? Tämä DVD opettaa metodin, jolla pystyt tekemään esineen kadottamisen ja esiintaikomisen ilman mitään välineitä, tuosta vaan aivan improvisoiden.

Mihin esineet katoavat ja miten se tehdään. Sitä emme voi tässä tietenkään paljastaa. Sen verran voidaan kuitenkin raottaa salaisuuden verhoa, että kyseessä on ikiaikainen taikurien temppu: Esine on toisessa kädessä ja se siirretään toiseen käteen. Ensimmäinen käsi näytetään tyhjänä. Katsoja luulee esineen olevan toisessa kädessä. Vaan eipä olekaan, sillä myös toinen käsi näytetään tyhjänä. Molemmat kädet näytetään yhtäaikaa tyhjinä. Esine löytyy kuitenkin tuota pikaa jommasta kummasta kädestä.

Toimii lähes kaikillä esineillä jotka ovat "nyrkkiin sopivia". Kolikot, sytyttimet, avaimet yms. Perusjuttu, joka ei kuitenkaan toimi itsestään, vaan vaatii harjoittelua.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €