THE SECRET HISTORY OF MAGIC

THESECRETHISTORYOFMAGIC_16232_1.jpg
Uutuustuote
30,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Taikuuden historiaa aivan aikojen alusta nykypäivään.

Jos olet lukenut näyttämötaikuuden historiaa, tiedät että kaikki alkoi muinaisesta Egyptissä. Tiedät kuika taikureita kidutettiin ja vainottiin noituuden aikakaudella. Olet myös lukenut kuinka kapinallisten siirtomaa-alkuasukkaiden taltuttamiseen käytettiin temppuja. Taikuuden historia on myös täynnä tarinoita, jotka eivät ole totta. Savun ja peilien takana on kuitenkin todellinen  taikuuden tarina. 

Se on tarina nöyristä ihmisistä, jotka menettivät omaisuuksia ja jotka pettivät kuninkaita ja kungattaria. Selviytyäkseen he piilottivat, paljastivat ja varastivat salaisuuksia. Petokset, alistamiset, pettämiset ja kaikki muut keinot olivat käytössä jotta mahdoton saatiin onnistumaan. He onnistuivat selviytymään maailmassa, johon ilmestyi tekniikan ihmeitä, jotka aiemmille sukupolville olisivat olleet puhdasta taikuutta. Vielä nykyäänkin vaikka meillä on käytössä hienoimmat tekniset apuvälineet, voimme silti hämmästyttää käyttäen vuosisatoja vanhoja temppuja.

The Secret History of Magic paljastaa kuinka tämä tehtiin. Kirja kertoo miksi taikuus on pitänyt pintansa maailmassa, jossa ei näyttäisi olevan sijaa sille.

Kaksi maineikasta historioistijaa eli Peter Lamont ja Jim Steinmeyer  ovat kirjoittaneet tämän taikuuden pitkän aikajänteen historian. 

368 sivua ja 50 kuvaa.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €