TAIL SPIN TRICK

Tuotekoodi: 10082
TAILSPINTRICK_10082_1.jpg
26,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Söpöltä aasilta puuttuu häntä. Lapset ovat heittävinään hännän aasille. Häntä on aasilla, mutta se turvassa. Taikuri poistaa hännän ja kadottaa sen. Otetaan uusi yritys kiinnittää häntä aasin takalistoon. Mutta mitä nyt. Häntä näyttää kadonneen kokon...
Söpöltä aasilta puuttuu häntä. Lapset ovat heittävinään hännän aasille. Häntä on aasilla, mutta se turvassa. Taikuri poistaa hännän ja kadottaa sen. Otetaan uusi yritys kiinnittää häntä aasin takalistoon. Mutta mitä nyt. Häntä näyttää kadonneen kokonaan. Taikuri etsii häntää ja yleisö kiljuu täyttä kurkkua. Missä on häntä? Sen piti olla kiinni aasissa. Yleisö kiljuu löytäneensä hännän. Taikuri ei vaan tiedä missä se on. Onko taikuri aasi kun ei itse tiedä olevansa hännällinen?

Takuuvarma hauskutustemppu. Mukana 24 x 29 cm kokoiset kuvat aaseista, kirjekuori, koko joukko häntiä sekä ohjeet jossa valmis rutiini esitettäväksi. Hauska yksityiskohta esittämiseen: Taikuri pyytää nuorta reipasta avustajaa kiinnittämään hännän paikalleen silmät sidottuina. Taikuri huomaa, että mukaan ei tullutkaan mitään liinaa, jolla silmät sidotaan. Taikuri pyytää avustajaa yksikertaisesti sulkemaan silmänsä kun asettaa häntää kohdalleen. Häntä osuu kohdalleen vaikka silmät ovat kiinni. Ei kai vaan kukaan kurki - eihän?
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €