SVENGALI DECK CHINA

Tuotekoodi: 10618
SVENGALIDECKCHINA_10618_1.jpg
3,00 €
Heti varastosta 25 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Todella edullinen svengali-pakka.

Taikuri näyttää korttipakan molemmin puolin, kaikki kortit ovat erilaisia. Katsojan valitsema kortti ilmestyy pakan päälle - ja alle - ja keskelle - ja lopulta koko pakkaa on muuttunut samaksi katsojan valitsemaksi kortiksi. Tätä erikoispakkaa voit käyttää lukuisissa eri tempuissa, se soveltuu mm erityisen hyvin kortin forseeraamiseen.

Bridge-kokoinen pakka. Mukana englanninkielisia lyhyitä ohjeita. Huomaa hinta! Hinta on niin halpa, että sillä hädin tuskin saa tavallista pakkaa, puhumattakaan muista erikoispakoista.

Huom. kotelon väritys, kuvitus ja korttien taustaväri ja saattaa poiketa kuvassa olevasta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Yllättävän siisti pikkupakka hintaisekseen. Kotelo on tyylikäs ja kortit hyvin viimeisteltyjä pyöristettyine kulmineen. En tiedä, miksi nimessä lukee China koska kotelossa lulee Italy ja ohjeet ovat englanniksi ja italiaksi. Nämä ovat vaihteeksi ihan kivat, sellaiset "lastenkortit", jollaisia ennenvanhaan myytiin leluina. Ohuella muovikalvolla pinnoitettua ohutta pahvia. Toimintaa se ei haittaa ja hinta on sen verran edullinen, että voi vaikka antaa jollekin taikuudesta kiinnostuneelle juniorille mukaan harjoiteltavaksi. Kestävyys tuskin on Bicyclen tasoa mutta kun tätä käyttää vain muutamaan temppuun, kestää varmaan harrastelijalla ihan kohtuullisesti, että saa intoa kehiin.

  12.4.2016

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €