SURE FIRE KID SHOW DVD

Tuotekoodi: 10273
SUREFIREKIDSHOWDVD_10273_1.jpg
18,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Hyvin harvat meistä ovat syntymähauskoja (todellisuudessa kaikki ovat nälkäisiä, huutavia ja haisevia, eli kaukana hauskasta). Hauskaksi ei siis synnytä, vaan opetellaan. David Ginn on tehnyt sen ja hänestä on tullut hauska. Mikään pelle hän ei kuite...

Hyvin harvat meistä ovat syntymähauskoja (todellisuudessa kaikki ovat nälkäisiä, huutavia ja haisevia, eli kaukana hauskasta). Hauskaksi ei siis synnytä, vaan opetellaan. David Ginn on tehnyt sen ja hänestä on tullut hauska. Mikään pelle hän ei kuitenkaan ole, vaan taikuri joka saa lapset nauramaan.

Kaikki tällä DVD:llä oleva aineisto on kuvattu vuonna 1983. Silloiset tenavat ovat jo aikuisia, mutta vanhat viisaudet toimivat yhä.

DVDllä on sekä opetusaineisto että 35 minuuttia kestävä esitys. Sisältö: Appearing Wand, Wand to Silks, Comedy Warm-ups, Hot Book, Sixth Finger, Silk Illusion, Color Change Shoelaces, Shoelace in a Bag, Vanishing Coke Bottle, Computer Baby, Yellow School Bus, World-Famous Banana trick ja King Kong Goes Bananas.

Show: Bloomin Bouquet, Instant Rubik's Cube, Beads of Prussia, Tricky Bottles, Star Wars 20th Century, Wander-Filled Card in Balloon, Big Silk Quick: The End. Sekä bonuksena lyhyet selitykset: You Gotta Love Children, Please Come Back.

Huom. yli puolet aineistosta on ennen julkaisematonta. Kesto yli 2 tuntia.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €