STRIP - PAUL HARRIS

Tuotekoodi: 10430
STRIP-PAULHARRIS_10430_1.jpg
38,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Pieni 'breath strips'kotelo, jonka avulla vaihdat, ilmestytät tai kadotat minkä tahansa pienen ja litteän esineen ja TODELLA NOPEASTI. Seteli, pelikortti yms kama on just tarkoitettu tämän välineen kanssa touhuiluun.  Loputtomasti mahdollisuuks...

Pieni 'breath strips'kotelo, jonka avulla vaihdat, ilmestytät tai kadotat minkä tahansa pienen ja litteän esineen ja TODELLA NOPEASTI. Seteli, pelikortti yms kama on just tarkoitettu tämän välineen kanssa touhuiluun. 

Loputtomasti mahdollisuuksia. Pidä se mukanasi aina ja olet aina valmis tekemään tempun. Tai anna katsojan tehdä se itse. Erittäin visuaalinen, erittäin helppo tehdä ja tempun jälkeen kaikki voidaan tutkia. Mitään ei tarvitse piilotella, ei lisätä tai poistaa. Ei paristoja, toimii melkein automaattisesti. Kamoon hei, mikä maksaa? Tilaa jo.

(Niille jotka ovat maalta, eivätkä tiedä mikä 'FreshBurst Listerine PocketPaks oral care stirp' on: Se on suuhun laitettava raikastava läpyskä, jonka avulla maanantaiaamun tunkkainen henkäys muuttuu hetkessä raikkaaksi. Very cool thing in USA, soon in here Härmä too.)

Rasian koko noin 25x40 mm ja paksuus muutama milli. Siihen mittaluokkaan kun esine mahtuu, niin se katoaa tai ilmestyy tähän rasiaan alta aikayksikön. Lataamiseen menee noin 7,5 sek.

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €