SCIENCE BEHIND THE GHOST

Tuotekoodi: 13893
SCIENCEBEHINDTHEGHOST_13893_1.jpg
69,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Pepper Ghost oli merkittävä viktoriaaninen keksintö, joka mahdollisti kolmiulotteisten aaveidenkävellä lavalla näyttelijöiden kanssa. Upea uusi painos "Two Lectures on Theatrical Illusion" kirjasta. Kirja yhdistää hänen luentonsa, "Science Behind The...

Pepper Ghost oli merkittävä viktoriaaninen keksintö, joka mahdollisti kolmiulotteisten aaveidenkävellä lavalla näyttelijöiden kanssa. Upea uusi painos "Two Lectures on Theatrical Illusion" kirjasta.

Kirja yhdistää hänen luentonsa, "Science Behind The Ghost" ja "Discovering Invisibility." Kirja on täydellinen evoluutio Pepper Ghostista, uskomattomasta Victorian ajan keksinnöstä. Mukana piirustukset, muunnelmat ja kaavio katsekulman laskemiseen, patenttipiirustukset ja valokuvat.

Kirjassa kuvaillaan kehitystä 1860-luvulta aina uusimpiin saavutuksiin, kuten Pepper Ghost Disneyn huvipuistojen ja modernien konserttien näyttämöihmeinä. Tänään Pepper Ghost luo "hologrammeja" lavalla ja luo eritysefektejä, kuten Tupacin ilmestyminen Coachella Music Festivaaleilla. Kirja paljastaa tärkeitä periaatteita joita monet keksijät ja esiintyjät ovat käyttäneet. Mukana myös "Discovering Invisibility," hopeidun peilin kehityskulku suurten taikureiden käyttämänä.

189 sivua, kovakantinen ja täysin kuvitettu tietoteos ammattilaiselle.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €