SANDA-PANDA BOX

Tuotekoodi: 10182
SANDA-PANDABOX_10182_1.jpg
33,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
SANDA-Panda Mystery Box on tavallinen 15x15x9 cm pahvilaatikko. Laatikko on aina näkyvillä ja sen avulla voidaan tehdä mahdottomia ennustuksia. Katsojan valinta on kaikissa tapauksissa täysin vapaa. Kaikki välineet voidaan antaa tutkittaviksi tempun ...
SANDA-Panda Mystery Box on tavallinen 15x15x9 cm pahvilaatikko. Laatikko on aina näkyvillä ja sen avulla voidaan tehdä mahdottomia ennustuksia. Katsojan valinta on kaikissa tapauksissa täysin vapaa. Kaikki välineet voidaan antaa tutkittaviksi tempun jälkeen. Ei salaista avustajaa, eikä katsojaa tarvitse "valmistella" mitenkään temppua varten. Tämä Devin Knight'in uutuustemppu on herättänyt huomiota ja nyt se on saatavissa myös meiltä. SANDA-Panda -laatikko mahdollistaa monenlaiset mahdottomat ennustukset. Laatikon mukana ohjeet seuraaviin temppuihin:

IMPOSSIBLE CARD PREDICTION: Kaksi katsojaa, joista toinen valitsee maan ja toinen arvon. Laatikko avataan ja siellä on sisällä paperilappu ja korttipakka. Lapussa lukee monentenako katsojien valitsema kortti on pakassa. Katsoja ottaa pakan, avaa sen, ottaa kortit esille ja laskee niitä. Valittu kortti on niin monentena kuin lapussa luki. Esittäjä ei koske lappuun, ei kortteihin eikä edes laita käsiään laatikon sisälle. Mahdoton tuli todeksi.

LADYLOVE: Suljettu laatikko on pöydällä. Mieskatsojaa pyydetään kertomaan hänen ensimmäisen tyttöystävänsä nimi. Laatikko avataan ja siellä on ruusu. Ruusuun on kiinnitetty kortti, jossa lukee juuri kerrotun tyttöystävän nimi. Taikuri ei koske kukkaan tai korttiin ja kaikki voidaan antaa tarkistettavaksi.

UNCANNY BOOK TEST: Pieni kirja on suljetun laatikon sisällä. Katsoja kertoo sivunumeron. Toinen katsoja ottaa laatikosta kirjan ja lukee valitun sivun ensimmäisen sanan. Laatikossa on myös lappu. Katsoja avaa lapun ja hän haukkoo henkeään. Lapussa kerrotaan mikä numero valittiin ja mikä sana on ensimmäinen sillä sivulla.

Mikäli esittäjä haluaa edellä kerrotut temput voidaan tehdä myös niin, että laatikon sisällä oleva ennustus on suljettu kirjekuoreen. Se lisää yhden asteen mysteeriin.

DEAL OR NO DEAL: Esittäjä kertoo ottaneensa aiemmin kuvan laatikon sisällöstä. Kuvassa on sadan euron seteli taiteltuna korttipakan ympärille ja yksi taitettu pelikortti. Esittäjä kertoo, että kortti on taitettu siksi, että kukaan näe mikä kortti se on. Esittäjä pelaa nyt uhkapeliä katsojan kanssa. Katsoja voittaa satasen jos hän arvaa mikä taiteltu kortti EI ole. Katsojan mahdollisuudet voittaa ovat 51 52:sta eli 98,1%.
Pakka levitetään pöydälle kuvapuoli ylöspäin. Katsoja saa vapaasti valita kortin, joka kaikki näkevät selvästi. Katsojan valinta on 100% vapaa. Esittäjä lupaa katsojalle euron jos hän luopuu tässä vaiheessa pelistä. Esittäjä jatkaa joka tapauksessa temppua. Laatikosta löytyy taiteltu kortti joka on katsojan valitsema. Katsoja tarkistaa pakan josta hän kortin valitsi. Juuri sama kortti puuttuu pakasta. Esittäjä EI missään vaiheessa koske taiteltuun korttiin tai pakkaan laatikon sisällä.

PRECOGNITIVE COLD-READING: Vastaus katsojan esittämään kysymykseen löytyy suljetun laatikon sisältä. Esittäjän on siis täytynyt tietää kysymys ennen sen esittämistä. Huomattavaa on, että kysymys on tarkka ja täsmällinen, eli mikään ympäripyöreä arvaus. Tämä temppu siirtää ns. cold-reading -efektin astetta ylemmälle tasolle.

Kaikissa näissä tempuissa laatikko on pöydällä nähtävissä ennen tempun alkua. Välineet ovat katsojan vapaasti tutkittavissa tempun jälkeen. Esittäjä ei koske laatikon sisälle.

Mukana tulee täydelliset ohjeet, joissa myös valmiit rutiinit em. temppujen esittämiseen. Osaava taikuri pystyy helposti soveltamaan SANDA-Panda -laatikkoa omiin esityksiinsä.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €