RESTAURANT WORKERS HANDBOOK

Tuotekoodi: 10513
RESTAURANT-WORKERS-HANDBOOK-10513-1.jpg
28,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Rikastu ravintolataikurina, kuinka, sen kertoo Jim Pacen kirja The Restaurant Worker's Handbook.Jim Pace elää leveästi ravintolakeikoilla ja haluaa tarjota nyt sinullekin mahdollisuuden tehdä samoin. Jim jakaa kaikki niksit ja salaisuudet joiden oppi...
Rikastu ravintolataikurina, kuinka, sen kertoo Jim Pacen kirja The Restaurant Worker's Handbook.

Jim Pace elää leveästi ravintolakeikoilla ja haluaa tarjota nyt sinullekin mahdollisuuden tehdä samoin. Jim jakaa kaikki niksit ja salaisuudet joiden oppimiseen kantapään kautta mene vuosia. Tässä 154 sivuisessa informatiivisessa kovakantisessa kirjassa Jim kertoo sinulle kaiken mitä sinun tulee tietää ravintolataikuudesta. Niksien ja neuvojen lisäksi Jim ja Jerry MacGregor opettavat sinulle parhaat rutiininsa.

Alkutemppu, vahvat välitemput ja loppuhuipennus. Opit kahdeksan rutiinia korteilla, kolikoilla, spongepalloilla ynnä yllätyksiä ruokailuvälineillä. Mitä opit:

  • Kuinka löydät oikeat työpaikat.
  • Kuinka lähestyt ravintoloitsijaa.
  • Kuinka keikka lyödään lukkoon.
  • Kuinka pidät kiinni keikkapaikasta.
  • Miten hinnoittelet työsi.
  • Ohjelman luominen.
  • Mitä materiaalia esität.
  • Avaimet pöydäässä työskentelyyn.
  • Erilaisten asiakastyyppien käsittely.
  • Kuinka lisääät tulojasi.
  • Miten mainostat itseäsi.
  • Sopimukset ja muut.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €