RELAXED IMPOSSIBILITIES

Tuotekoodi: 10085
RELAXEDIMPOSSIBILITIES_10085_1.jpg
43,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
RELAXED IMPOSSIBILITIES tulos kun arvostettu asiantuntija yhdistää pitkälle viedyn korttitekniikan helppoon suoritettavuuteen. Vaikeita pitkälle vietyjä tekniikoita, jotka soveltuvat käsille, jotka ovat "vain keskimääräisiä." Palmeeraukset, varastuks...
RELAXED IMPOSSIBILITIES tulos kun arvostettu asiantuntija yhdistää pitkälle viedyn korttitekniikan helppoon suoritettavuuteen. Vaikeita pitkälle vietyjä tekniikoita, jotka soveltuvat käsille, jotka ovat "vain keskimääräisiä." Palmeeraukset, varastukset, alta jaot, vaihdot ja muut liikeet on muokattu niin, että opit ne vain viikkojen harjoittelulla vuosien sijaan.

Tekniikkaosan jälkeen Krenzel tarjoaa kokoelman temppuja joissa hyödynnetään ao. oppeja. Krenzelin tyyliin kuuluvat temput, joissa katsojalle ei anneta mitään mahdollisuutta ymmärtää tapahtunutta taikuutta. Esimerkkejä kirjasta:

Facial - Neljä taustoiltaan valkeaa korttia, jotka muuttuvat samaksi valitun kortin kanssa. Jokainen kortti tarkistetaan ennen ja jälkeen efektin. Joka kerralla eri kortti muuttuu.

Fan World - Uusi lähestymistapa Out-Of-This-World temppuun. Pakka voidaan sekoittaa milloin tahansa esityksen aikana. Esittäjä ei katso korttien kuvapuolia ja esitys voi kestää juuri halutun ajan. Vain kaksi pinoa kortteja ja esittäjällä on täysi kontrolli katsojan tekemiin arvauksiin korttien väreistä.

Strange Hummer - Katsoja sekoittaa lainatun pakan ja jakaa kymmenen korttia. Hän sekoittaa jaetut kortit kuva- ja taustapuolet sekaisin piilossa niin, että kukaan muu ei näe kortteja. Vaikka kortit pysyvät kaiken aikaa piilossa, taikuri pystyy kertomaan kuinka monta korteista on kuvapuoli alaspäin ja kuinka monta kuvapuoli ylöspäin. Taikuri myös huomauttaa, että katsoja on samalla erottanut mustat kortit punaisista! Tämä temppu huijaa myös niitä taikureita, jotka luulevat tietävänsä tempun salaisuuden (= Cut And Turn Over -menetelmän).

AUTOMACAAN - Any-Card-at-Any-Number -tempussa on kolme huomionarvoista seikkaa. Pakka on lainattu, esittäjä ei koske kortteihin ja katsoja tekee kaiken. Tämä temppu voidaan tehdä myös etänä esim. puhelimen välityksellä.

Tässä vain muutama esimerkki kirjan annista. 254 sivua ja yli 170 selkeää piirroskuvaa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €