REFLECTION BY BILL GOODWIN DVD

Tuotekoodi: 10509
REFLECTIONBYBILLGOODWINDVD_10509_1.jpg
REFLECTIONBYBILLGOODWINDVD_10509_2.jpg
40,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Reflection esittelee hionostunutta ja huippuhienoa korttitaikuutta yhdessätoista efektissä Bill Goodwinin esittämänä. DVD:lle on poimittu aineistoa hänen harvinaisesta luentomateriaalistaan, sekä muutamista aiemmin julkaisemattomista efekteistä. Tämä...

Reflection esittelee hionostunutta ja huippuhienoa korttitaikuutta yhdessätoista efektissä Bill Goodwinin esittämänä. DVD:lle on poimittu aineistoa hänen harvinaisesta luentomateriaalistaan, sekä muutamista aiemmin julkaisemattomista efekteistä. Tämä on ensimmäinen DVD-julkaisu Goodwinin aineistosta.

Tempuissa käytetään vain tavallista korttipakkaa. Salaisuus piilee siis tavassa käsitellä kortteja. Sisältö: Oxnard Split, One Off, Off Balance Transposition, The Paint Brush Change (Roy Walton), Double Lift Unload, About Face, Twisting the Kings, The Mirage Trick, Spectator Cuts to the Aces, Mistaken Sandwich, Reciprocity, Hold the Mayo.

Yli 2h 30 min täyttä asiaa. Esitykset ja selitykset usealla kameralla kuvattuna. Jokaisesta tempusta myös historia. Tämä ei ole pelkkä temppu DVD, vaan kokonainen oppitunti korttitaikuuteen. Huippulaadukasta aineistoa, mutta ei aloittelijoille. DVD:n mukana 10-sivuinen vihko.

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €