PYRAMID OF PLENTY

Tuotekoodi: 13249
PYRAMIDOFPLENTY_13249_1.jpg
15,00 €
Heti varastosta 5 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Tämä vekotin pitäisi lähettää Euroopan keskuspankkiin, EKP:n väliaikaisiin kriisirahastoihin puhumattakaan Espanjasta, Kreikasta, Italiasta ja mitä näitä Euroopan banaanivaltioita nyt olikaan. Oikea ihmeiden ihme. Pyramidi taitellaan auki ja näy...

Tämä vekotin pitäisi lähettää Euroopan keskuspankkiin, EKP:n väliaikaisiin kriisirahastoihin puhumattakaan Espanjasta, Kreikasta, Italiasta ja mitä näitä Euroopan banaanivaltioita nyt olikaan.

Oikea ihmeiden ihme. Pyramidi taitellaan auki ja näytetään tyhjänä. Sisä- ja ulkopuolen osat ovat eri värisiä, ja kaikki katsojat näkevät, että mitän ei ole pyramidin sisällä. Siis eihän siellä voi olla mitään koska se on ihan palasina. Ei alla, ei päällä, ei sisällä eli yhtä tyhjä kuin Espanjalaisen pankin holvi.

Taikuri kasaa pyramidin entiseen muotoonsa ja mitä tapahtuukaan. Hän ottaa sieltä esille puolen tusinaa 500 euron setelinippua. Pyramidi voidaan läväyttää osiksi ja kasata uudestaan ja tempoa sieltä lisää valuuttaa käytettäväksi. Tai jos oikein on kiire esityksen kanssa, voidaan kaikki täpäkkä kiskoa esille yhdellä kertaa. Ihan miten vaan.

Huom. rahat eivät sisälly hintaan.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €