ON THE OTHER SIDE MIRROR

Tuotekoodi: 10084
ONTHEOTHERSIDEMIRROR_10084_1.jpg
15,00 €
Heti varastosta 2 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kokoelma korttitemppuja, jotka viihdyttävät sekä katsojia, että myös taikureita. Temput perustuvat järjestettyyn pakkaan ja useimmissa ei tarvita lainkaan sorminäppäryyttä. Temppujen ideat ovat peräisin tunnetuilta nimiltä mm: Stewart James, Jim Stei...
Kokoelma korttitemppuja, jotka viihdyttävät sekä katsojia, että myös taikureita. Temput perustuvat järjestettyyn pakkaan ja useimmissa ei tarvita lainkaan sorminäppäryyttä. Temppujen ideat ovat peräisin tunnetuilta nimiltä mm: Stewart James, Jim Steinmeyer, Jack Avis, Alex Elmsley, Henry Christ ja Aldo Colombini.

Tempuissa on erilaisia jippoja: ennustuksia, paljastuksia, horoskooppeja, tee-se-itse mysteerejä, valheenpaljastusta yms.

Monet kirjan tempuista on sovitettu muille kuin tavallisille pelikorteille. Niissä käytetään Tarot-kortteja, ennustuskortteja ja 'Liisa Ihmemaassa'- sekä 'Sherlock Holmes'-kortteja.

Viihdyttävä kokoelma temppuja, jotka soveltuvat aloittelijalle sekä kokeneelle korttitaikurille, joka hakee jotain hieman erilaisempaa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €