OIL AND WATER REMIXED

Tuotekoodi: 11415
OILANDWATERREMIXED_11415_1.jpg
23,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Öljyllä ja vedellä on sellainen ominaisuus, että ne eivät sekoitu keskenään. Jos ne sekoitetaan väkisin ja niiden annetaan rauhoittua, ne erottuvat. Korteilla on sama ominaisuus. Neljä punataustaista ja neljä sinitaustaista korttia sekoitetaan e...

Öljyllä ja vedellä on sellainen ominaisuus, että ne eivät sekoitu keskenään. Jos ne sekoitetaan väkisin ja niiden annetaan rauhoittua, ne erottuvat.

Korteilla on sama ominaisuus. Neljä punataustaista ja neljä sinitaustaista korttia sekoitetaan erittäin selvästi. Kortit erkanevat toisistaan itsestään. Sama toistetaan ja jälleen kortit hakeutuvat kaltaistensa luo kuin taiottuna. Oheinen videonäyte kertoo, miltä temppu näyttää katsojan silmin.

Tarvittavien korttien mukana tulee DVD, jolla näytetään miltä temppu näyttää esittäjän silmin. Tämän visuaalisen tempun esittämiseen ei tarvita sorminäppäryyttä.

P.S. Älä lähetä meille sähköpostia aiheesta veden ja öljyn sekoittaminen. Tiedämme kyllä sen, että ao. nesteiden emulsio on toteutettavissa esim. emulgointiaineiden avulla.

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €