MYSTERIOUS PUZZLE OF THE MISSING $

Tuotekoodi: 11702
MYSTERIOUSPUZZLEOFTHEMISSING_11702_1.jpg
20,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Rahanlaskutemppu.

Kolme taikuria oli pitsalla. Tarjoilija toi laskun, jonka loppusumma oli 30 €. Jokainen taikureista maksoi kympin. Kun kylläiset taikurit olivat jo lähdössä tarjoilija huomasi erehdyksensä: Kolmen pitsan pakettihinta olikin vain 25 €. Onneksi tarjoilija tavoitti taikurit eteisaulasta ja palautti vitosen heille. Koska viittä euroa ei saatu sopivasti rikottua kolmelle, otti jokainen taikuri takaisin euron ja tarjoilijalle annettiin tippinä kaksi euroa.

Jokainen sai euron takaisin ja maksoi pitsastaan siis 9 €. Tämä tekee yhteensä 27 €‚ Tarjoilija sai 2 €‚ eli yhteensä rahaa oli 29 euroa. Kysymys kuuluu: Jos pitsat maksoivat alunperin 30 €, mihin yksi euro katosi?

Rutiini:

Kun ylläoleva tarina on kerrottu taikuri selittää, että ehkä asia on helpompi hahmottaa jos apuna käytetään oikeaa rahaa. Temppu alkaa 30 dollarilla ja tarina etenee kuten edellä kerrotussa tarinassa. Lopulta huomataan, että yksi dollari tosiaan uupuu.

Puuttuva dollari lainataan jotta alkuperäinen 30 dollarin summa saadaan täsmäämään. Katsoja tarkistaa, että rahaa on tosiaankin kolmen kympin edestä. Tarina toistetaan ja taas sama hämmästyttävä lopputulos: yksi dollari on kadonnut. Tämä on todella nopeaa inflaatiota.

Faktat:

  • Pelkät ohjeet, setelit hankittava erikseen
  • Resetointi viidessä sekunnissa.
  • 20 sivua ohjeita ja 25 värikuvaa
  • Ohjeet dollareilla, mutta toimii millä tahansa valuutalla kun seteliden arvot stemmaavat tarinan kanssa ja niiden koko on keskenään sama.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €