MINUUTISSA MUUTOKSEEN

Tuotekoodi: 13726
MINUUTISSAMUUTOKSEEN_13726_1.jpg
10,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Miksi jumpan miettiminenkin kiinteyttää? Lisääkö kukkien istuttaminen luovuutta? Oletko onnellisempi, jos pitelet kynää hampaittesi välissä?Minuutissa muutokseen -kirja osoittaa konkreettisesti, kuinka elämäänsä voi parantaa helposti kuukausien sijaa...

Miksi jumpan miettiminenkin kiinteyttää? Lisääkö kukkien istuttaminen luovuutta? Oletko onnellisempi, jos pitelet kynää hampaittesi välissä?

Minuutissa muutokseen -kirja osoittaa konkreettisesti, kuinka elämäänsä voi parantaa helposti kuukausien sijaan minuuteissa - olkoonpa tavoitteena laihtuminen, elämänkumppanin löytäminen, unelmatyöpaikan saaminen tai vain onni ja rento olo. Wiseman paljastaa, kuinka mieliala, muisti, suostuttelu, vitkastelu, sinnikkyys ja ihmissuhteet vaikuttavat elämäämme. Parempi elämänlaatu ja onni ovat lähempänä kuin luulemmekaan, ja mikä tärkeintä: tähän kirjaan voimme luottaa! Kaikki Wisemanin menetelmät perustuvat runsaaseen tieteelliseen lähdeaineistoon. Wiseman etenee kohti parempaa huomista jouhevasti ja vakuuttavasti: hän on tutustunut kirjaa varten tuhansiin käyttäytymisen tutkimuksiin. Kirjassaan hän esittelee tulokset, joita voi soveltaa elämäänsä heti ja joiden vaikutukset tuntuvat välittämästi. Lisäksi kirjan konkreettiset testit ja vinkkisivut havainnollistavat käsiteltäviä teemoja.

Richard Wiseman on psykologian professori Hertfordshiren yliopistossa ja hän on lainatuin psykologi brittimediassa. Wiseman aloitti uransa taikurina mutta on sittemmin tullut tunnetuksi erikoisista tutkimuksistaan. Vuonna 2001 Wiseman johti koetta, jossa etsittiin maailman hauskinta vitsiä. Minuutissa muutokseen on hänen 10. kirjansa. Sen oikeudet on myyty jo 21 maahan.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €