MENTAL MAGIC BY MARTIN GARDNER

Tuotekoodi: 10611
MENTALMAGICBYMARTINGARDNER_10611_1.jpg
6,00 €
Heti varastosta 2 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Helppoja ajatustenlukutemppuja aloittelijoille.
Miksi Chicagolainen parturi leikkaa hiukset mielummin kymmeneltä punapäältä kuin yhdeltä ruskeatukkaiselta?

Se on poijjaat niin, että kaikista ei tule korttitaikureita. Ei vaikka kuinka treenaisi. Jos on nakkisormet ja laiska treenaamaan, niin peli on siltä osin selvä. Eikä kaikista tule hullunhauskoja ilmapallo-lastentaikureita, ei vaikka kuinka yrittäisi naurattaa. Illuusiotaikuus on myös haastavaa: Pitää olla pakettiauto, kaksi karjua roudaamassa, kolme missiä tanssimassa, ja yleisöä pitää olla tuhatpäinen lauma, että homma kannattaa.

Ryhdy mentalistiksi! Unohda vaikeat tekniikat ja monimutkaiset apuvälineet. Tee taikuutta ajatuksen voimalla, sitäpaitsi valtaosaa naispuolisista katsojista kiinnostaa huomattavasti enemmän taikuri, joka saa selville katsojan lempivärin tai syntymäpäivän, kuin taikuri joka tekee 7 tuplanostoa alle 45 sekunnin.

Tässä on juuri sopiva kirja aloittelijoille mentalismitaikuuteen tutustumiseen (myös tytöille). Helppoja temppuja yksinkertaisilla välineillä. Näitä esittäessä kun ei turhia selittele ja kikkaile niin katsoja jää miettimään "miten se sen oikein tiesi..." Hinta on tosiaan oikein. Tämä kirja on halpa, siinä on 95 sivua, 78 erilaista temppua, 64 kuvaa. Kirja on englanninkielinen, mutta siitä saa selkoa ihan peruskoulupohjalta
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €