MAGICAL MATHEMATICS

Tuotekoodi: 12846
MAGICALMATHEMATICS_12846_1.jpg
30,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Matematiikkaa taikureille.

Magical Mathematics paljastaa tavallisten hämmästyttävien korttitemppujen matemaattiset salaisuudet. Siihen se sitten päättyykin mitä tästä kirjasta pystymme varmasti sanomaan. On tässä muutamia temppuja, mutta teoriaa on enemmän. Ja millaista teoriaa.  Permutaatiot, modukset, matriisien käännöt, binomit, keskihajonnat yms. on oltava hanskassa ennenkuin tämän opuksen ottaa luettavakseen. Kirjassa tutkitaan mm. sitä miten kortit sekoittuvat ja kuinka monta eri lopputulosta sekoituksella voi olla ja missä jonkun kortin paikka on minkäkin sekoituksen jälkeen. Gilbreath'in periaate analysoidaan, samoin Riemann hypoteesi ja Fermantin viimeinen teoreema.

Kirja on siis yhdistelmä matematiikkaa, taikuutta, teoriaa, taulukoita, kaavioita ja hitunen näyttää olevan myös historiaa ja onpa mukaan löytynyt vielä jongleeraustakin.

Persi Diaconis on matematiikan ja tilastotieteen professori Stanfordin yliopistossa. Toinen tekijöistä Ron Graham on matematiikan ja tietokonetekniikan professori Kalifornian yliopistossa ja hän on myös ammattijonglööri.

Tämä kirja ei sovellu aloittelijoille eikä edistyneille taikureilla, vaan ainoastaan niille ammattilaisille ja temppujen kehittäjille, jotka jaksavat syventyä ja perehtyä aiheeseen täydellisesti.

258 sivua.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €