MAGICAL ARTS JOURNAL

Tuotekoodi: 11269
MAGICALARTSJOURNAL_11269_1.jpg
65,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
The Magical Arts Journal oli Michael Ammarin ja Adam J. Fleischerin luomus. Ammarin tietävät kaikki ja Fleisher oli kustantaja ja taikavekottimien keksijä. Yhdessä hemmon julkaisivat tätä nimeltä mainittua julkaisua vuosina 1986 - 1990. Se oli sitä a...

The Magical Arts Journal oli Michael Ammarin ja Adam J. Fleischerin luomus. Ammarin tietävät kaikki ja Fleisher oli kustantaja ja taikavekottimien keksijä. Yhdessä hemmon julkaisivat tätä nimeltä mainittua julkaisua vuosina 1986 - 1990. Se oli sitä aikaa kun Suomessa Dallas nauhoitettiin VHS-kasetille ja Kikkaa kuunneltiin C-kasetilta. Kännykät maksoivat noin 30000 markkaa ja edes jupeilla ei ollut varaa niihin.

Tässä betonisen pihalaatan kokoisessa kirjassa on about 30 näköisnumeroa ja lisukkeet päälle. Oletko joskus lukenut alkuperäisiä Magical Art Journal -lehtiä ja yrittänyt epätoivoisesti saada jonkun tempun toimimaan, onnistumatta siinä? Jos asia jäi kaivelemaan, niin nyt vastaus ongelmiin löytyy alkaen sivulta 547. Painovirheet ja muut kämmit on listattu (ja niitä on ####### paljon).

Temppuja on ihan rutosti. Värejä ei säästösyiden takia ole käytetty silloin eikä nyt, mutta mainokset ovat tässäkin ajassa ehtineet vanheta sen verran, että ovat entistä mielenkiintoisempi.

Miten se sanonta menikään? Jos haluat piilottaa taikatempun, niin julkaise se lehdessä. Jos tästä sivumäärästä ei tee löytöjä niin ihme on.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €