MAGIC MATTERS

Tuotekoodi: 10185
MAGICMATTERS_10185_1.jpg
38,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Robert E. Neale on taikatemppujen ja -esitysten kehittäjä, joita on esitetty ympäri maailman. Hän on myös alan johtava filosofi. Neale on kirjoittanut taikuuden teoriasta aineistoa, joka on auttanut esiintyjiä ymmärtämään ja kehittämään paremmin heid...
Robert E. Neale on taikatemppujen ja -esitysten kehittäjä, joita on esitetty ympäri maailman. Hän on myös alan johtava filosofi. Neale on kirjoittanut taikuuden teoriasta aineistoa, joka on auttanut esiintyjiä ymmärtämään ja kehittämään paremmin heidän työtään taikuudessa.

Tässä kirjassa Neale jakaa viimeisimmät työnsä hedelmät taikuuden kummaltakin puolelta. Magic Matters sisältää yli 40 uutta temppua. Jokaisen mukana on pitkälle muokattu rutiini esittämiseen. Kirjassa on myös yksitoista esseetä taikuuden teoriasta mm. lahjat, huumori, ihme, pimeä taikuus jne.

Tämä kirja tarjoaa erittäin mielenkiintoista ja pitkälle mietittyä aineisto jokaiselle taikuuden ystävälle. Temppuja kaikilla välineillä. Selkeä mustavalkoinen piirroskuvitus. 281 sivua.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €