MAGIC AND MENTALISM # 3 DVD

MAGICANDMENTALISM3DVD_11220_1.jpg
35,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
MAGIC AND MENTALISM # 3 DVD MENTAL AEROBICS: MEMORY AND METAPHOR Quartet: Katsoja sekoittaa pakan ja kortit jaetaan neljälle osallistujalle. Taikuri paljastaa kortit vauhdilla. Kaupallinen rutiini, joka selittyy vain mahdottomalla muistilla! Zebras a...

MAGIC AND MENTALISM # 3 DVD MENTAL AEROBICS: MEMORY AND METAPHOR

Quartet: Katsoja sekoittaa pakan ja kortit jaetaan neljälle osallistujalle. Taikuri paljastaa kortit vauhdilla. Kaupallinen rutiini, joka selittyy vain mahdottomalla muistilla!

Zebras and The Magic Square: Taikaneliö rutiini joka syöpyy katsojien mieliin.

The Human Movie Projector: Mentalisti näyttää kuinka voi painaa mieleen pakan 46 pelikorttia sekoitetusta pakasta. Yleisö huomaa omat kykynsä, muistamalla loput kuusi korttia!

The Suspended Rice Jar Metaphor: Antiikin kiinalaisen papittaren hengen avulla esiintyjä saa riisikulhon leijumaan syömäpuikolla. Ei magneetteja, lankoja tai apuvälineitä, pelkkää taikuutta!

Sun and Moon Memories: Rutiini jossa yliluonnollisia voimia hyödyntämällä mentalisti näyttää kuinka sanat, numerot ja kuvat voivat kommunikoida pelkän kosketuksen kautta.

The Memorized Time Magazine: Aikakausilehti revitään kahtia ja sivut jaetaan katsojille. Mikä tahansa sivunumero mainitaan ja mentalisti kertoo sivun sisällön. Eikä vain sisältöä, vaan jopa sivulla olevan puhelinnumeron tai muun yksityiskohtaisen tiedon. Ei elektroniikkaa.

Kokonaiskesto 2 tuntia 35 minuuttia!

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €