KLOVNERIAN KÄSIKIRJA

Tuotekoodi: 10672
KLOVNERIANKaSIKIRJA_10672_1.jpg
25,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Yleinen harhaluulo on, että klovniksi tullaan hankkimalla punainen nenä, peruukki ja lapionkokoiset kengät. Klovnerius ei kuitenkaan tarkoita ulkoisia tekijöitä, vaan se on henkinen, sisäinen tila, joka löytyy kunkin klovniksi haluavan omasta persoon...
Yleinen harhaluulo on, että klovniksi tullaan hankkimalla punainen nenä, peruukki ja lapionkokoiset kengät. Klovnerius ei kuitenkaan tarkoita ulkoisia tekijöitä, vaan se on henkinen, sisäinen tila, joka löytyy kunkin klovniksi haluavan omasta persoonasta. Paras klovni on aito, oma itsensä.

Klovnerian käsikirja on ensimmäinen suomalainen klovnerian esiintymisopas. Se käsittelee klovnerian perusasioita lähtien liikkeelle katsauksesta klovnerian historiaan sekä erilaisiin klovnityyppeihin, edeten oman klovnihahmon löytymiseen sekä esityksen suunnitteluun ja niihin periaatteisiin, jotka tekevät klovnista klovnin.

Oman lukunsa kirjassa saavat myös mimiikka, slapstick-tekniikat sekä klovnin rutiinit ja gägit. Klovnerian käsikirja on tarkoitettu kaikille sirkustaiteista, viihdyttämisestä ja näyttelemisestä kiinnostuneille, niin opettajille kuin itseopiskelijoillekin. Sekä tietysti myös kaikille niille, jotka haluavat olla häpeilemättömän rehellisesti positiivisia, lapsenomaisia, leikkimielisiä, pateettisia ja hempeileviä.

Jari Siljamäki esitti sketsejä jo 9-vuotiaana sekä alkoi pian myös keikkailla. Siljamäen Klovni Dodo syntyi vuonna 1994: Dodo on sanaton klovni, joka osaa soittaa myös flamencokitaraa. Siljamäki on ollut katutaiteilijana Euroopassa, esiintynyt lukuisissa maissa Japania myöden ja tekee yhteistyötä mm. lastenorkesteri Loiskiksen ja Turun filharmonikkojen kanssa. Vuonna 2007 Klovni Dodo sai oman 13-osaisen TV-sarjansa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €