HOMESCHOOLED MAGIC 3: COMPETITION

Tuotekoodi: 11306
HOMESCHOOLEDMAGIC3COMPETITION_11306_1.jpg
10,00 €
Heti varastosta 6 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Rick Merrillin luentovihko, jossa aiheena kilpailu. Sisältö: On Competition, Life Lesson #1, FISM Journal, The Path Not Taken - How an Act Evolves, Life Lesson #2, Life Lesson3. Merrill kertoo kilpailupäivien tapahtumiaan ja niiden rakennetta. Mukana...

Rick Merrillin luentovihko, jossa aiheena kilpailu. Sisältö: On Competition, Life Lesson #1, FISM Journal, The Path Not Taken - How an Act Evolves, Life Lesson #2, Life Lesson3. Merrill kertoo kilpailupäivien tapahtumiaan ja niiden rakennetta. Mukana lisäksi muutama käytännön oppitunti miten esiintyvä taikuri toimii eri tilanteissa.

Merrillin luentovihkot poikkevat muista kopionippu-luentovihoista siinä, että nämä on painettu pinnoitetulle paperille nelivärisesti. Ulkoasua on siis viimeisen päälle - Ja sisältö myös.

16 sivua.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 3 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hyvä, joskin lyhyehkö tiivistelmä taikurin aikajanasta ja ideoista kun hän osallistuu taikurikilpailuihin ja rakentaa niihen kisaohjelmaa. Painotyö erinomaista mutta olisin kaivannut vähän enempi sisältöä. Silti jokaiselle taikurikilpailuihin osallistuville ihan hyvää luettavaa.

  22.3.2016

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €