GIACOMO BERTINII'S SYSTEM FOR AMAZEMENT

Tuotekoodi: 63911
_63911_1.png
_63911_2.png
_63911_3.png
_63911_4.png
Uutuustuote
80,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Bertinin kolikkotaikuutta.

Kolikkotaikureiden sisäpiirissä Giacomo Bertiniä on arvostettu korkealle vuosien ajan. Hänen työnsä on tunnustettu olevan systemaattisesta uutta sekä teorialtaan, että metodeiltaan. Giacomo Bertini's System of Amazement esittelee mikro-harhautukset, alkuperäisiä liikkeitä ja ison joukon temppuja ja rutiineja. Tuloksena on mahtavaa kolikkotaikuutta - sekä taikurille, että hänen yleisölleen. Tutustu kokonaan uuteen tapaan toteuttaa taikuutta kolikoilla: The Bertini System.

Giacomo Bertini on todella ainutlaatuinen kolikkotaikuudessa. Hän on kotoisin Florencesta Italiasta. Hänen intohimokseen kehittyi kolikkotaikuus. Bertinin ongelmana oli se, että hän ei löytänyt aiheesta paljokaan tietoa. Hänellä ei ollut tukenaan ketään samasta aiheesta kiinnostuineita henkilöitä, eikä Italiaksi ollut aiheesta juurikaan kirjallisuutta. Niinpä hän kehitti täysin omat tekniikkansa. Siinä on riskinsä, sillä kaikki työ saattaa olla turhaa. Bertini oli onnekas ja  lahjakas ja hän ei keksinyt pyörää uudestaan, vaan hän keksi kokonaan uuden tavan liikkua.

Bertini palasi kolikkotaikuuden alkulähteille. Hän laajensi sitä ja puski sen uudelle tasolla. Lisäämällä uusia tekniikoita ja liikkeitä kaikesta tästä syntyi The Bertini System for Amazement.

Joitakin osia tästä on julkaistu luentomateriaalina ja videolla. Tämä kirja on kuitenkin ensimmäinen julkaisu, johon on kattavasti ja yksityiskohtaisesti koottu koko aineisto. Mukana on hämmästyttäviä ammattimaisia temppuja ja rutiineja. 

Kirjan on toimittanut Stephen Minch. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €