Tuotekoodi: 10427
FAN2C_10427_1.jpg
FAN2C_10427_2.jpg
24,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Tilanne on se, että sinulla on kädessäsi mitätön pokerikäsi. Kortit on viuhkattu ja pitelet niitä sormenpäilläsi. ZUP! Kortit muuttuivat niin, että sinulla on nyt kuningasvärisuora. Kortit ovat näkyvillä koko ajan ja ne voidaan antaa välittömästi tar...

Tilanne on se, että sinulla on kädessäsi mitätön pokerikäsi. Kortit on viuhkattu ja pitelet niitä sormenpäilläsi. ZUP! Kortit muuttuivat niin, että sinulla on nyt kuningasvärisuora. Kortit ovat näkyvillä koko ajan ja ne voidaan antaa välittömästi tarkastettavaksi.

Täydellinen välipalatemppu mihin tahansa tilaisuuteen, jossa käsitellään kortteja. Esitä tämä pokeri-illassa omalla vastuullasi, sillä kun muut näkevät tämän, ei sinulle enää jaeta.

DVD:llä 20 minuutin ohjeet, 40 sivuinen PDF-aineisto sekä iPod-soittimeen ladattavaa aineistoa. 

Ei niin hyvää ettei jotain huonoakin. Mukana ei ole apuvälinettä, vaan se pitää itse rakentaa. Ennen kuin pääset hämmästyttämään tällä pikkumiraakkelilla, on käytävä entisen Tiimarin kaltaisessa askartelukaupassa ja askarreltava tovi. DVD:llä on seikkaperäiset ohjeet gimmickin rakentamiseen sekä useita erilaisia esittämisvaihtoehtoja. Kortit voidaan vaihtaa niin kädessä kuin myös pöydän pinnalla. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €