DON'T BLINK

Tuotekoodi: 11871
DONTBLINK_11871_1.jpg
40,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kortti vaihtuu toiseksi nopeammin kuin silmänräpäys kortin voi antaa katsojalle kädet ovat tyhjät ei mitään erikoisia liikkeitä kohtuullisen helppo tehdä kortti voidaan tutkia ennen ja jälkeen ei läppiä täydellinen lopetus moneen rutiiniin katsoja va...

Kortti vaihtuu toiseksi nopeammin kuin silmänräpäys kortin voi antaa katsojalle kädet ovat tyhjät ei mitään erikoisia liikkeitä kohtuullisen helppo tehdä kortti voidaan tutkia ennen ja jälkeen ei läppiä täydellinen lopetus moneen rutiiniin katsoja valitsee kortin kortti on merkitty väärä kortti vaihtuu oikeaksi kuin unelma impresionante truco fabuloso comprar ahora increíblemente rápido huhhuh!!!

Espanjaa puhuva esittelijä ainakin on innoissaan tästä vekottimesta. Suomeksi sanottuna: Apuväline, jolla vaihdat käsissäsi olevan "väärän" kortin oikeaksi todella nopeasti. Käsiin ei jää mitään ja kortin voi antaa katsojalle. Tämä ei siis yksinään ole paljon mitään, mutta lopetusrutiiniksi ihan käyttökelpoinen. Resetointi kestää noin kaksi sekuntia. Kortinkäsittelytaidoista ei ole haittaa. Rajoitteitakin on: Vaatii tietyn värisen vaatetuksen ja mielellään pikkutakin tai vastaavan.

P.S. Montako kertaa räpäytit silmiäsi tätä lukiessasi?

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €