DIMINISH SPONGE BALLS

Tuotekoodi: 10904
DIMINISHSPONGEBALLS_10904_1.jpg
25,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ian Garsonin Diminishing Sponge Ball, joka on alunperin vuodelta 1979, sai neljä tähteä Genii-lehdeltä. Frank Garcia on todennut kutistuvista palloista, että se oli yksi harvoista uusista spongepallotempuista, jonka hän on nähnyt vuosiin ja itse Gosh...

Ian Garsonin Diminishing Sponge Ball, joka on alunperin vuodelta 1979, sai neljä tähteä Genii-lehdeltä. Frank Garcia on todennut kutistuvista palloista, että se oli yksi harvoista uusista spongepallotempuista, jonka hän on nähnyt vuosiin ja itse Goshman ihastui efektiin.

Mukana on 23 min pituinen miniDVD, jolla muutamia rutiineja, setupit sekä tietysti helposti seurattavat ohjeet.

Efekti menee näin: Taikurilla on 3" sponge pallo ja hän jakaa sen selvästi kahtia. Tuloksena on kaksi 2" palloa. Toinen 2" palloista jaetaan ja tuloksena on kaksi 1" palloa. Näistäkin toinen jaetaan ja tuloksena on kaksi 0.5" palloa. Viimeinen jäljelle jäänyt pallo muutetaan takaisin 3" palloksi. tämä rutiini on helposti liitettävissä mihin tahansa spongerutiiniin.

Tätä temppua on viimeksi ollut myytävänä 80-luvulla. Nyt sitä on (vielä toistaiseksi) saatavissa. Mukana on Goshmanin laadukkaat pallot. Huom ohjeet vain DVD:llä.

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €