DeSOUZAS DeCEPTIONS

Tuotekoodi: 11109
DeSOUZASDeCEPTIONS_11109_1.jpg
52,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
142 sivua, 220 valokuvaa. Kuvittele kokoelma materiaalia joka on muotoiltu käytettäväksi reaalimaailmassa. Jokainen rutiini on testattu satoja kertoja tuhansien silmäparien alla ja joista on poistettu viimeinenkin ylimääräinen rasva. Jokainen näis...

142 sivua, 220 valokuvaa. Kuvittele kokoelma materiaalia joka on muotoiltu käytettäväksi reaalimaailmassa. Jokainen rutiini on testattu satoja kertoja tuhansien silmäparien alla ja joista on poistettu viimeinenkin ylimääräinen rasva. Jokainen näistä rutiineista voi varastaa ykköspaikan esityksessäsi.

Shapeshifter: Yksi kortti sormenpäissäsi vaihtuu toiseksi. Säväyttävä liike, jonka on tehnyt tunnetuksi Allan Ackerman ja David Blaine.

Twin Transpo x 2: Kaksi valittua ja signeerattua korttia katoaa pakasta ja ilmestyy lompakkoosi. Kortit poistetaan lompakosta ja ne vaihtavat paikkoja mahdottomissa olosuhteissa. Lopuksi toisen kortin kuvapuoli ja toisen kortin taustapuoli vaihtavat paikkojaan. Taikurille jää yksi kortti, jossa on tausta molemmilla puolilla ja katsojalle signeerattu kortti, jossa on kuvapuolet molemmilla puolilla.

Collection Agency: Valonnopea versio Roy Waltonin Classic Collectors- tempusta. Kolme vapaasti valittua korttia ilmestyvät kuvapuolet alaspäin neljän kuvapuolet ylöspäin olevan ässän väliin.

Quad-Ringle Plus: Lainattu sormus irtoaa narulta pariin kertaan ja lopuksi katoa ilmestyen pöydällä olevan korttikoteloon.

Die of Destiny: Vapasti valittu kortti palautetaan pakkaan, vaikuttaa tutulta.. Mutta sitten tyhjän arpakuution ja hyvän mielikuvituksen avulla poistetaan korttinippuja pakasta, kunnes jäljelle jää vain valittu kortti.

Kirja sisältää myös pienoisversion keilapallo salkusta tempusta, lumihiutale, Copper/SIlver My Way ja monta muuta toimivaa rutiinia.

Mukana myös DVD.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €