DANTE'S MYSTERIES DVD

DANTESMYSTERIESDVD_10278_1.jpg
35,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Harry Jansen syntyi Kööpenhaminassa Tanskassa ja eli vuosina 1883-1955. Hänen taiteilijanimensä oli Dante ja hän tuli kuuluisaksi vaikuttavalla illusio show:lla.Dante's Mysteries oli hänen ensimmäinen varsinainen filminsä. Se valmistettiin Ruotsi...

Harry Jansen syntyi Kööpenhaminassa Tanskassa ja eli vuosina 1883-1955. Hänen taiteilijanimensä oli Dante ja hän tuli kuuluisaksi vaikuttavalla illusio show:lla.

Dante's Mysteries oli hänen ensimmäinen varsinainen filminsä. Se valmistettiin Ruotsissa vuonna 1930. Filmillä esiintyvät myös aikansa katseenvangitsijattaret Elisabeth Frisk ja Sarah Leander. Dante's Mysteries on yhdistelmä draamaa ja komediaa. 

Dante esiintyy aikakautensa suurimpien ruotsalaistähtien kanssa, mutta hänen taikuutensa on mustavalkoisen filmin pääosassa. Hän esittää naisen sahaamisen kahtia, taikoo ankkoja ja kukkia esille, esittää korttimanipulaatiota ja muita korttitemppuja, lävistää kevelykepillä kehon sekä paljon muuta.

Tämä harvoin nähty taikuuden jalokivi on nyt digitaalisesti käsitelty ja saatettu DVD:lle. Filmin vuoropuheet ruotsiksi ja tanskaksi, tekstitys englanniksi. Miracle Factory LLC on koostanut DVD:n yhteistyössä alan erikoisasiantuntija William H.McIlhanyn kanssa. Kesto noin 57 min.

Tämä DVD on kuin tehty niille, joita kiinnostaa taikuuden historia, mutta jotka eivät jaksa lukemalla perehtyä siihen.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €