CONTROL 2.0 DVD

Tuotekoodi: 10557
CONTROL2.0DVD_10557_1.jpg
CONTROL2.0DVD_10557_2.jpg
28,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kaivakaa nitropurkit esiin. Olemme saaneet valikoimiimme kohutun Wayne Houchin'in Control 2.0 -tempun. Efekti: Katsoja pitää esittäjän rannetta ja laskee esittäjän sydämenlyöntejä. Hän tuntee pulssin ja sen miten se lyö tasaisesti. Katsoja laske...

Kaivakaa nitropurkit esiin. Olemme saaneet valikoimiimme kohutun Wayne Houchin'in Control 2.0 -tempun.

Efekti: Katsoja pitää esittäjän rannetta ja laskee esittäjän sydämenlyöntejä. Hän tuntee pulssin ja sen miten se lyö tasaisesti. Katsoja laskee ääneen, ja esittäjä sulkee silmänsä. Katsojan luettelemat numerot harvenevat ja harvenevat, kunnes ne pysähtyvät kokonaan. Ei mitään. Pulssi alkaa taas tuntua ja esittäjä herää hitaasti eloon.

DVD kestää 143 minuuttia. Niin kauan sinun ei tarvitse pidättää pulssiasi, mutta sekin on mahdollista. Menetelmässä ei tarvita apuvälineitä ja voit tehdä sen myös käsivarsi paljaana. Voit jopa ottaa paidan kokonaan pois. Efektiin ei tarvitse valmistautua millään lailla, eli voit tehdä sen milloin ja missä tahansa. DVD:llä on lukuisia esimerkkejä, ohjeita ja käytännön sovelluksia.

P.S. Jos esiinnyt tilaisuudessa, jossa yleisö koostuu terveydenhuoltoalan ammattilaisista, tämä efekti puree luihin ja ytimiin asti!

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €