CLASSIC GREEN COLLECTION 6-DVD

Tuotekoodi: 10276
CLASSICGREENCOLLECTION6-DVD_10276_1.jpg
CLASSICGREENCOLLECTION6-DVD_10276_2.jpg
137,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ensin on mies: Lennart Green. Palkittu, menestynyt, kuuluisa, hauska, huippuammattilainen ja varsin omalaatuinen. Kun muut korttitaikurit ovat tai ainakin yrittävät olla hienostuneita, taidokkaita ja näppäriä, Green ei edes yritä olla sitä. Hän sekoi...

Ensin on mies: Lennart Green. Palkittu, menestynyt, kuuluisa, hauska, huippuammattilainen ja varsin omalaatuinen. Kun muut korttitaikurit ovat tai ainakin yrittävät olla hienostuneita, taidokkaita ja näppäriä, Green ei edes yritä olla sitä. Hän sekoittaa kortteja samalla lailla kuin halkoisi klapeja. Korttien jakaminen näyttää samalta kuin rappauslaastin levitys - melkein kolmannes roiskuu ohi. Ei mitään väliä jos joku kortti repeää tai tipahtaa lattialle. He jotka ovat nähneet Greenin livenä tietävät miten erikoiselta edelläkerrottu näyttää. Mutta - se Toimii! 

Sitten on tämä paketti: 6 (kuusi) DVD levyä ja 8½ (kahdeksan ja puoli) tuntia korttitemppuja. Emme luettele tässä mitä kaikkea tämä järkäle sisältää, sillä siihen ei tämä ikkuna riitä. Levyillä on kaikki Greenin suosikkirutiinit, klassikot, erikoisuudet, FISM-ohjelmat, sekoitukset, valesekoitukset ym.

DVD-levyillä on selkeä rakenne, suorat valikot esityksiin, selityksiin ja tekniikoihin. Bonuksena myös muita kuin korttitemppuja.

 

 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €