CHEMICAL MAGIC

Tuotekoodi: 12182
CHEMICALMAGIC_12182_1.jpg
13,00 €
Heti varastosta 3 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kemiallista taikuutta. Tämä on kattavin aiheesta kirjoitettu kirja. Viini vedeksi, vesi viiniksi, vesi maidoksi, vesi olueksi, viini olueksi. Tässä oli vasta ensimakua aiheesta. Noin 240 erilaista kemiallista taikatemppua tai efektiä. Aineiden, olomu...

Kemiallista taikuutta. Tämä on kattavin aiheesta kirjoitettu kirja. Viini vedeksi, vesi viiniksi, vesi maidoksi, vesi olueksi, viini olueksi. Tässä oli vasta ensimakua aiheesta. Noin 240 erilaista kemiallista taikatemppua tai efektiä. Aineiden, olomuotojen, värien yms ominaisuuksien kirjo tulee kahlattua läpi tämän kirjan avulla. Kyllä - tässä kirjassa kerrotaan myös miten flash-paperia valmistetaan.

Ei muuta kuin apteekkiin ammoniumnitraattia, strontium kloridia, potaskaa sekä ferrosyanidia hankkimaan ja saat aikaan "räjähtäviä" efektejä.

164 sivua.

Huom. Koska kirja on englanninkielinen, ohjeet ovat varsin tiiviitä, ulkoasu on vanhahtava, osa käytetyistä materiaalieista vaarallisia ja niiden jälkikäsittely on hoidettava asiallisesti, emme suosittele tätä alle 18-vuotiaille tai henkilöille, joiden kädet tärisevät muulloinkin kuin maanantai aamuisin.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €