CHALLENGE MAGIC OSTERLIND DVD

Tuotekoodi: 10973
CHALLENGEMAGICOSTERLINDDVD_10973_1.jpg
29,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Richard Österlindin Challenge Magic julkaistiin ensimmäisen kerran 1990. Se oli merkkittävä video aikanaan. Tuplasti pidempi kuin muut aikakautensa taikavideot sekä paljon edullisempi. Challnege Magic -video näytti suunnan tulevalle kehitykselle. ...

Richard Österlindin Challenge Magic julkaistiin ensimmäisen kerran 1990. Se oli merkkittävä video aikanaan. Tuplasti pidempi kuin muut aikakautensa taikavideot sekä paljon edullisempi. Challnege Magic -video näytti suunnan tulevalle kehitykselle.

Nyt 20 vuoden jälkeen Challenge Magic uudelleen julkaistaan DVD:llä digitaalisesti jälkikäsiteltynä. Vaikka monet tällä DVD:llä nähtävät asiat on julkaistu aiemmin muissa tallenteissa, tämä Challenge Magic on se alkuperäinen versio. Tämä on pieni pala lähi-, näyttämö- ja mentalismitaikuuden historiaa.

Sisältää mentalismia sekä taikkuutta erilaisilla välineillä mm. korteilla, sormuksilla, kolikoilla, pulloilla yms. Suurimpaan osaan tempuista myös selitykset.

Sisältö:

INSIDE OUT, SWEET AND LOW, VIEWED ESP PREDICTION, PREDICT-TAC-TOE, MIRACLE FLYING CARDS, OUT OF HAND, LINKING FINGER RINGS, COIN IN THE BOTTLE, ULTRA BOARD, GLASS OF WATER PRODUCTION, BREAKTHROUGH CARD SYSTEM, INDUSTRIAL STRENGTH LINK, CARD PRODUCTION, RADAR DECK, STAINLESS STEEL BLINDFOLD.

Kesto noin 1h 50min.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €