AUDIENCE MANAGEMENT

Tuotekoodi: 10977
AUDIENCEMANAGEMENT_10977_1.jpg
37,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Gay Ljungberg on ruotsalainen ammattitaikuri. Ennen taikurin uraansa hän toimi huipulla uintivalmentajana ja sosiaali-alalla nuorten sekä päihteiden väärinkäyttäjien parissa. Hänellä on siis vahva tausta ja taito käsitellä erilaisia ihmisiä erilaisis...

Gay Ljungberg on ruotsalainen ammattitaikuri. Ennen taikurin uraansa hän toimi huipulla uintivalmentajana ja sosiaali-alalla nuorten sekä päihteiden väärinkäyttäjien parissa. Hänellä on siis vahva tausta ja taito käsitellä erilaisia ihmisiä erilaisissa ympäristöissä.

Täysipäiväiseksi taikuriksi hän ryhtyi vuonna 1986. Ljungberg jakaa kokemuksensa esiintymistaidoistaan. Kuinka avustaja valitaan, kuinka avustaja otetaan mukaan esitykseen, kuinka esiintymispelkoa hallitaan, kuinka yleisön kanssa kommunikoidaan, miten isojen väkijoukkojen kanssa tulee toimia, yms.

Kirja ei ole tarkoitettu pelkästään taikureille. Klovnit, jonglöörit, vatsastapuhujat sekä kuka tahansa joka joutuu tai pääsee esintymään yleisön edessä hyötyy tästä kirjasta. 143 sivua.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €