ANY CARD AT ANY NUMBER CD/DVD

Tuotekoodi: 10726
ANYCARDATANYNUMBERCDDVD_10726_1.jpg
38,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Tämä on aito "ANY CARD AT ANY NUMBER"- temppu. Korttipakka on pöydällä ennen kuin katsoja nimeää kortin ja numeron. Katsojan valinnat ovat täysin vapaat. Katsoja jakaa itse pakasta kortteja pöydälle ja hänen valitsemansa kortti on hänen valitsem...

Tämä on aito "ANY CARD AT ANY NUMBER"- temppu.

Korttipakka on pöydällä ennen kuin katsoja nimeää kortin ja numeron. Katsojan valinnat ovat täysin vapaat. Katsoja jakaa itse pakasta kortteja pöydälle ja hänen valitsemansa kortti on hänen valitsemansa numeron kohdalla pakassa. Uskomatonta, mutta täysin totta!

Efekti on resetoitavissa välittömästi katsojan silmien alla. Tosiasiassa temppu resetoituu katsojan toimesta ilman, että hänellä on aavistustakaan siitä mitä hän tekee. Tämä tekee tempusta erinomaisen esitettäväksi esim. ravintolassa pöydästä pöytään siirryttäessä. Ja seuraavassa eityksessä kortti ja numero voivat olla taas mitkä tahansa.

Tässä ei käytetä mitään muuta kuin pelikortteja! Ei liimaa, ei teippiä, ei apuvälineitä, ei rubber cementiä, ei kumilankoja eikä mitään erikoisia apulaitteita.

Kun ostat tämän tuotteen, saat kolme erilaista Matthew Johnsonin versiota tästä samasta tempusta.

Eikä siinä vielä kaikki. Saat lisäksi tunnukset, joilla pääset katsomaan netistä 10 opetusvideota, jotka havainnollistavat kaiken vaihe vaiheelta.

Jos olisimme USAssa, niin mainos loppuisi tähän. Rehellisinä suomalaisina voimme vielä lisätä seuraavaa: Temppu tosiaan toimii näin. Esivalmisteluja tarvitaan, mutta ne eivät ole ylivoimaisia. Ei vaikeita liikkeitä, mutta esittämisen aikana on oltava skarppina. Temppu on siis jokaisen opeteltavissa.

Huom. tämä on CD, jolla on pdf-formaatissa oleva ohjetiedosto. Tarvitset lisäksi tavallisia korttipakkoja.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €