Tuotekoodi: 12384
ALIGATOR_12384_1.jpg
16,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Monien mahdollisuuksien apuväline. Tässä eräs tapa miten tätä voidaan hyödyntää: Minikokoinen pakka sekoitetaan, kortti valitaan ja palautetaan pakkaan. Katsojan sekoittaessa pakkaa taikuri ottaa esille paperipussin ja sen sisältä pienen lemmikk...

Monien mahdollisuuksien apuväline. Tässä eräs tapa miten tätä voidaan hyödyntää:

Minikokoinen pakka sekoitetaan, kortti valitaan ja palautetaan pakkaan. Katsojan sekoittaessa pakkaa taikuri ottaa esille paperipussin ja sen sisältä pienen lemmikkikrokotiiliin. Ihan mielettömän hauskaa jo tässä vaiheessa...no juu...ehkä Amerikassa... Krokotiili muistuttaa erehdyttävästi ns. hauenleukaa. Vahvat hampaat sillä ainakin on.

Sitten sekoitettu korttipakka pudotetaan paperipussiin. Krokotiili lasketaan narun varassa perään ja se nappaa kiinni yhdestä kortista, joka nostetaan ylös krokotiilin leukoihin tarttuneena. Ja niinhän siinä käy, että kortti onkin väärä. Uusi yritys ja nyt tärppää, kroko on saalistanut katsojan valitseman kortin.

Tätä välinettä voidaan käyttää myös mm. valokuvien, käyntikorttien, lottokuponkien ja kolikoiden kanssa. Entä miten olisi jos krokotiilin avulla ongittaisiin pussista se ainoa raaputtamaton ässäarpa kaikkien raaputettujen joukosta.

Mukana paperipussi, "krokotiili" sekä minikokoinen pakka.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €