A LIFE IN MAGIC # 1 DVD

Tuotekoodi: 11101
ALIFEINMAGIC1DVD_11101_1.jpg
30,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Kolme DVD:tä, yhteensä lähes kuusi tuntia Wayne Dobsonin taikuutta ja 17 rutiinia esitettäväksi näyttämällä, close-upissa tai parlour olosuhteissa. OSAN 1 sisältö: Osa 1 Wayne Dobsonin "Life in Magic" sarjasta. Isäntinä Wayne ja Matthew J. Dow...

Kolme DVD:tä, yhteensä lähes kuusi tuntia Wayne Dobsonin taikuutta ja 17 rutiinia esitettäväksi näyttämällä, close-upissa tai parlour olosuhteissa. OSAN 1 sisältö:

Osa 1 Wayne Dobsonin "Life in Magic" sarjasta. Isäntinä Wayne ja Matthew J. Dowden, Mark James sekä Michael J. Fitch. He esittävät ja opettavat Waynen tunnettuja rutiineita, jotka tekivät hänestä maailmankuulun taikurin.

5 CARD REPEAT - Waynen tavaramerkki, nopea ja näppärä avaustemppu!

RINGFLASH - Katso kuinka Mark James vie tämän tempun close-up olosuhteisiin. Nopea valmisteluaika, käytännöllinen ja heti valmiina seuraavaa esitystä varten, mitä muuta hyvältä tempulta vaaditaan?

BANANA DRAMA - Waynen klassinen setelirutiini, joka oli alunperin lämmittelynumerona seteli lompakkoon rutiiniin. Näet näyttämö- ja close-up versiot ja kuulet niiden aiheuttamat reaktiot.

NAILED - Waynen yksinkertainen ja helppo rutiini, jossa naula lävistää valitun kortin. Kun kuulet reaktiot, liität tämän omaan ohjelmistoosi välittömästi.

GUESSTIMATION - Ennen julkaisematon korttirutiini. Fiksu rutiini, joka on helppo esittää.

Bonusmateriaali: REHELLINEN TAIKURI? WAYNEN ENSIMMÄINEN TV-ESIINTYMINEN.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €