21 MAGIC BY SWEDEN

Tuotekoodi: 11823
21MAGICBYSWEDEN_11823_1.jpg
39,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Nythän se myrkyn lykkäsi!. Voi kehvatsun kehvatsu! Esittelytekstin mukaan tällä DVD:llä kymmenen Skandinavian nerokkainta ja lahjakkainta taikuria esittää ja opettaa taikojaan. He kaikki ovat ruotsalaisia! Niin...mutta hetkinen. Suomihan onkin osa Fe...

Nythän se myrkyn lykkäsi!. Voi kehvatsun kehvatsu! Esittelytekstin mukaan tällä DVD:llä kymmenen Skandinavian nerokkainta ja lahjakkainta taikuria esittää ja opettaa taikojaan. He kaikki ovat ruotsalaisia! Niin...mutta hetkinen. Suomihan onkin osa Fennoskandiaa. Tai jos ihan tarkkoja ollaan niin Lapin luoteisosat kuuluvat Skandinaviaan, mutta liekö sielläpäin ketään suomalaista taikuria?

On nämä hapansilakansyöjät saaneet aikaiseksi ihan raikkaanoloisen videotuotteen. Esiintyjät ovat: Axel Adlerxreutz, Erik Nordvall, Johan Ståhl, Jonas Ljung, Joachim Solberg, Anders Moden, Tim Star, Micke Askernäs, Tom Stone ja Tomas Blomberg. Temppuja kaikilla välineillä (tai siis ei kaikilla, mutta useilla erilaisilla).

Ovatko he kaikki Ruotsista vai onko mukaan otettu vahvistuksia Norjasta? Niin tai näin, ei sillä väliä, sillä Suomesta saadaan ihan taatusti kokoon tasokkaampi porukka. Kotimaista versiota odotellessa nauretaan svedu...siis... katselkaamme tätä.

Jokerissa 3/2011 on Pete Poskiparran tarkka arvostelu tästä DVD:stä. Jos emmit ostopäätöksen kanssa, tutustu arvosteluun.

Katso video.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €