iCHANGE PROJECT DVD

Tuotekoodi: 10172
iCHANGEPROJECTDVD_10172_1.jpg
46,00 €
Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta.

Lähetysaika n. 10-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Neljä ässää ja neljä kuningasta esitellään. Ässät laitetaan neljään eri taskuun. Kortit selvästi menevät taskuun, eikä mitään tule takaisin. Jäljelle jääneet neljä kuningasta viuhkataan ja myös niiden taustat voidaan näyttää. Samassa kuninkaat ovatki...

Neljä ässää ja neljä kuningasta esitellään. Ässät laitetaan neljään eri taskuun. Kortit selvästi menevät taskuun, eikä mitään tule takaisin.

Jäljelle jääneet neljä kuningasta viuhkataan ja myös niiden taustat voidaan näyttää. Samassa kuninkaat ovatkin vaihtuneet ässiksi.

Neljä korttia otetaan taskuista yksitellen ja ilman mitään ylimääräisiä liikkeitä. Kortit paljastuvat kuninkaiksi. Ässät ja kuninkaat vaihtoivat paikkoja.

Kortit asetellaan katsojan kämmenelle, peittämään ne toisella kädellä ja häntä pyydetään valitsemaan joko ässät tai kuninkaat. Oletetaan, että katsoja valitsee 'ässät'. Kortit paljastetaan ja ässät ovat kadonneet, niiden tilalla ovat kuninkaat.

Taikuri ottaa nyt tyhjin käsin taskuistaan neljä korttia yksitellen jotka jokainen paljastuvat ässiksi. Kaikki kortit voidaan lopuksi tutkia.

Nyt tämä kohuttu uutuustemppu on saatavissa myös meiltä. Katso oheinen traileri ja ymmärrät mikä tästä tempusta tekee niin halutun: Se on tähän asti kehitetyistä 'cards in pocket transposition' -tempuista ylivoimaisesti selkein, näyttävin ja äärimmäisen puhdas.

Ohjeet DVD:llä, jossa on myös runsaasti vaihtoehtoisia esittämisrutiineja ja ohjeita. Tarvitset lisäksi punataustaisen Bicycle-pakan.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €