WATER MAKE-UP PEARL 742 TURKOOSI

WATERMAKE-UPPEARL742TURKOOSI_1015-742_1.jpg
6,10 €
 Valitse koko ml
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Grimas Water Make-up Pearl (Pure) on hajustamaton, gluteeniton ja hohtava kasvo- ja vartalomaalaukseen tarkoitettu vesiliukoinen make-up. Sana 'Pure' tuotteen yhteydessä tarkoittaa, että kyseisen tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia säilöntäaineita tai halogenoituja orgaanisia yhdisteitä.

 Värisävy; helmiäisturkoosi. 15 ml  (27 g). 

Vesiliukoinen helmiäiskasvoväri on hhohtava kasvo- ja vartalomaalaukseen tarkoitettu vesiliukoinen make-up. Tuote on hajusteeton ja gluteeniton.

Water Make-up Pearl kasvoväriä käytetään kuten vesiväriä. Levitä aina puhtaalle, rasvattomalle iholle, näin meikki kiinnittyy paremmin ja säilyy iholla pidempään. Alusvoiteena voi käyttää Grimas Under Make-up Base voidetta, erityisesti kuivalle iholle.
Water Make-upia (Pure) voi levittää suoraan iholle, mutta väri tulee paremmin esiin jos ensin levittää kerroksen Grimas Cake-Make-upia sen alle. Näin värit levittyvät iholle tasaisemmin ja toistuvat kirkkaampina ja ne on myös helpompi myöhemmin poistaa iholta.

Kasvoväriä käytettäessä on tärkeää käyttää vettä sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Meikki kuivuu 15 sekunnissa. Kaikkia värejä voi sekoittaa keskenään. Voidaan levittää myös käsittelelmättömiin hiuksiin esim. hammasharjalla.

Meikin voi poistaa pesemällä haalealla vedellä ja saippualla. Hiero kevyesti ja huuhtele pois. Tarvittaessa voit vielä puhdistaa ihon puhdistumaidolla ja kasvovedellä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Lisätiedot
  • koko ml: 15 ml
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €