WATER MAKE-UP FLUOR 010

Tuotekoodi: 1015-010F
WATER-MAKE-UP-FLUOR--701-1015-010F-1.jpg
4,10 €
Heti varastosta 30 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
 Grimas Fluorescent Water Make-up on hajustamaton gluteeniton vesiliukoinen kasvoväri, joka hehkuu mustavalon (black light) alla. Se on tarkoitettu kasvomaalaukseen ja bodypaintingiin. Water Make-upia käytetään kuin vesiväriä. Grimas Fluorescent Wate...
 Grimas Fluorescent Water Make-up on hajustamaton gluteeniton vesiliukoinen kasvoväri, joka hehkuu mustavalon (black light) alla. Se on tarkoitettu kasvomaalaukseen ja bodypaintingiin. Water Make-upia käytetään kuin vesiväriä. Grimas Fluorescent Water Make-up ei sisällä säilöntäaineita (kuten barabeneja).

Kosmetiikkadirektiiviasetus määrittelee vaatimukset kosmetiikkalle Euroopan yhteisössä. Lapsille tarkoitetuille tuotteille ei kuitenkaan ole asetettu lisävaatimuksia. Vain Tanska on määritellyt erilliset turvallisuusvaatimukset harrastus- ja luovaantoimintaan tarkoitettujen materiaalien koostumuksesta. Lapsille tarkoitetut kasvovärit kuuluvat tähän tuoteryhmään. Grimas Fluorescent Water Make-up tuotteet kattavat myös tämän Tanskan asetuksen.

Grimas Fluorescent Water Make-up tuotteet kattavat myös tämän Tanskan asetuksen.
Grimas Fluorescent Water Make-up on luokan A sertifioitu tuote. Luokka A on korkein mahdollinen
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Matkahuoltoon 4,40 €
Lähikauppaan 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €