PARTAKREPPI musta

Tuotekoodi: 166-16
PARTAKREPPImusta_166-16_1.jpg
13,10 €
Heti varastosta 27 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Grimas Wool Crepe on villalangan paloista kudottu nauha, josta voidaan tehdä kertakäyttöisiä partoja, viiksiä, kulmakarvoja ja pulisonkeja. Wool crepeä käytetään myös piilottamaan tekoparran reunoja ja parransängen tekoon. Se koostuu pätkistä lampaan...

Grimas Wool Crepe on villalangan paloista kudottu nauha, josta voidaan tehdä kertakäyttöisiä partoja, viiksiä, kulmakarvoja ja pulisonkeja. Wool crepeä käytetään myös piilottamaan tekoparran reunoja ja parransängen tekoon. Se koostuu pätkistä lampaan villaa (noin 15cm pitkiä) letitettynä yhteen. Wool Crepe -nauhoja on saatavana eri väreissä. Värejä voidaan yhdistellä ja värjätä tarvittaessa lisää Grimas Eyeshadow/Rougella.

Jos naamioit 'Joulupukki-partojen' reunoja, suosittelemme biisoninkarvoille tai voidevärjätylle tekoparralle väriä no. 2 (light blonde) ja valkoiselle/synteettiselle tekoparralle väriä no. 1 (white). Kun peität tekoparran reunoja, suosittelemme käyttämään vähintään 50cm:ä pitkiä Wool Crepe -paloja.

Käyttö
Vedä letitettyä villakreppiä löysästi saadaksasi letin aukeamaan. Voit myös tarvittaessa leikata kiinnitysnarut poikki jotta pääset jatkamaan. Vedä suoraan leikattua reunaa löyhästi, jotta päästä tulee pehmeä. Suorista työstettävä määrä kihartimella, suoristusraudalla tai silitysraudalla ('villa'-asetuksella) halutun suoraksi. Älä vedä liian kovaa jotta parta pysyy ehjänä.
Tee työstettävistä kappaleista pidempiä ja löyhempiä: vedä niitä varovasti käsillä pituussuunnassa, kuitenkin niin että kappaleet silti jäävät eheiksi.
Käytä samoja Grimasin ohjeita teet sitten partaa, pulisonkeja, viiksiä tai kulmakarvoja.

Parantaaksesi veren kiinnittymistä, puhdista iho ensin Grimas Cleansing Lotionilla. Jos krepin tulee kestää iholla vähemmän aikaa (koulutustilanne), voit liimata sen Water-soluble Mastixilla. Kestävämpi kiinnitys esim. teatterityössä saavutetaan liimaamalla Wool Crepe paikalleen Mastix Extralla. Jos olet epävarma, suosittelemme käyttämään aina Mastix Extraa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €