IRTORIPSET 239

Tuotekoodi: 185-239
IRTORIPSET239_185-239_1.jpg
5,10 €
Heti varastosta 4 kpl
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Neonväriset irtotupsut. Kuusi eri väriä.  Grimas Eyelash irtoripsiä käytetään lisäkkeinä, korvaamaan omat ripset tai saamaan aikaan erikoisefektejä. Saatavana eri pituisina, muotoisina ja eri aineksista, käsin sidotuista aidoista ripsistä muovisii...

Neonväriset irtotupsut. Kuusi eri väriä. 

Grimas Eyelash irtoripsiä käytetään lisäkkeinä, korvaamaan omat ripset tai saamaan aikaan erikoisefektejä. Saatavana eri pituisina, muotoisina ja eri aineksista, käsin sidotuista aidoista ripsistä muovisiin silmäripsiin ja molempien yhdistelmiä. Tarjolla on erilaisia muunnelmia: alaripsiä ja yläripsiä sekä keskikokoisia ja suuria lisäripsiä. Ripsitupsuja on saatavilla eri kokoja.

Käyttö
Huomioi: Pohjan tulee olla kuiva. 

Lisäripset
Mikäli haluat käyttää ripsitupsuja koko ripsellä, käytä pienempää kokoa sisäkulmaan ja keskelle ja ulkoreunassa on hyvä käyttää isompaa kokoa jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen.
Levitä pieni määrä ripsiliimaa kädelle ja ota ripsitupsu varovasti rasiasta sormin tai pinseteillä. Kasta 'juuri' liimaan ja aseta ripsien reunaan. Työskentele nopeasti sisäkulmasta ulospäin, liima kuivuu nopeasti. Muutaman minuutin kuluttua valkoinen ripsiliima muuttuu läpinäkyväksi.

Tämän jälkeen voit halutessasi tehdä rajauksen Grimasin Rouge-luomivärillä ja Cleansing Lotionilla (katso 'rajauksien teko').

Poisto
Poista ripset /ripsitupsut varovasti. Puhdista luomet Grimasin Cleansing Milkillä, Cleansing Lotionilla tai Make-up Removerilla.
Irtoripsiä voi käyttää uudelleen mikäli niissä on muoto edelleen tallella. Irroita ripsiliima ripsistä varovasti sormin ja laita ripset takaisin laatikkoon.

Vinkkilinkki!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €