CRÉME MAKE-UP G1

CRMEMAKE-UPG1_2015-G1_1.jpg
alk. 7,20 €
 Valitse koko ml
 Lisää ostoskoriin
Grimas Créme Make-up Pure pohjautuu öljyihin ja vahoihin. Sana 'Pure' tuotteen yhteydessä tarkoittaa, että kyseisen tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia säilöntäaineita tai halogenoituja orgaanisia yhdisteitä. 'Pure' tuotteet, kuten kaikki Grimas tuotteet, ovat gluteenittomia ja hajusteettomia. Créme Make-upia on runsas värivalikoima; valkoisesta mustaan, erilaisia kirkkaita värejä, laaja valikoima ihosävyjä sekä muutama helmiäissävy.

Värisävy; ihosävy, neutraali, vaalea. 15 ml rasia.

Grimas Crème Make-up Pure pohjautuu öljyihin ja vahoihin, sillä on hyvä peittokyky ja sitä käytetään kauneus- ja teatterimeikeissä. Vahat ja öljyt tekevät siitä helposti häivytettävän, joten se on erinomainen korostus- ja varjostusväri niin kauneus- (muotoilu) kuin teatteritarkoituksiin (vanhennus, erilaiset hahmot, tehosteet). Voidaan käyttää myös voidemaisena luomivärinä tai poskipunana. Kaikkia värejä voi sekoittaa keskenään.
Käytä puuterointiin Grimasin Transparent Powderia, Fixing Powderia tai Make-up Powderia. Levitä puuteri meikin päälle meikkisienellä tai puuterivipalla. Anna puuterin asettua ja poista  mahdolliset ylimääräiset puuterit puuterisiveltimellä.

Voit puhdistaa ihon puhdistusvoiteella (Grimas Cleansing Cream) tai puhdistusöljyllä (Multi Remover, Make-up Remover). Tarpeen vaatiessa puhdista vielä vedellä ja saippualla (tai shampoolla) ja lopuksi kasvovedellä (Cleansing Lotion).
Säilytä meikit kuivassa ja viileässä paikassa seuraavaa käyttökertaa varten.

Vinkkilinkki! 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tämä tuote sopii hyvin monelle eri ihotyypille. Itselläni on sekaiho, joka on altis rasvoittumaan. Siltikin tämä tuote peittää ja kestää iholla läpi päivän. Lisäksi teen meikkejä asiakkaille ja olen ottaut tämän tuotteen käyttöön ja huomannut sen sopivan iholle kuin iholle. Aivan paras tuote!!

  29.4.2016

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €