DERMAWAXARPIVAHA_G154_1.jpg
alk. 6,10 €
 Valitse koko ml
 Lisää ostoskoriin
60 ml rasia. Grimas Derma Wax = arpivaha on läpikuultava vaha, jota voidaan helposti muotoilla ja se kiinnittyy iholle hyvin. Sitä käytetään erilaisissa maskeerauksissa, esim. luomaan erilaisia haavoja ja epämuodostumia iholle. Vahan joustava rakenne...

60 ml rasia. 

Grimas Derma Wax = arpivaha on läpikuultava vaha, jota voidaan helposti muotoilla ja se kiinnittyy iholle hyvin. Sitä käytetään erilaisissa maskeerauksissa, esim. luomaan erilaisia haavoja ja epämuodostumia iholle. Vahan joustava rakenne auttaa Derma Waxia kiinnittymään hyvin myös ihon pehmeisiin ja liikkuviin osiin, ja vaha pysyy elastisena. Käytä muotoilussa Grimasin arpivahalastaa! Derma Waxia on saatavana 60 ml:n rasiassa.

Käyttö: Puhdista iho ensin Grimas Cleansing Lotionilla, vaha kiinnittyy paremmin ihoon. 
Ota arpivahalastalla vahaa rasiasta. Kaapiminen tekee vahan koostumuksesta hieman joustavampaa. Saat vahasta helpommin muovailtavaa, kun levität sitä peukalolihakselle kämmen puolelle ja kaavit vahan pois lastalla kaksi tai kolme kertaa. Vahan tulee olla joustavaa, mutta kuitenkin kiinteää eikä siitä missään tapauksessa saa tulla liian pehmeää tai tahmeaa.

Poisto: Kaavi Derma Wax iholta lastalla. Puhdista iho vanulappuun kostutetulla Grimas Multi Removerilla. Viimeistele puhdistus vielä Grimasin Cleansing Lotion-kasvovedellä.

Vinkkilinkki!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
info@markkupurho.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,40 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,40 €
Nouto myymälästä 0,00 €